Hopp til hovedinnholdet

Ta med Altibox TV på sommerferien 🌞

Har du lyst til å se favorittseriene dine i ferien? Ingen problem! Med Altibox kan du enkelt ta med deg tv- og strømmetjenester, uansett hvor du skal. Bare last ned appen, eller pakk med deg dekoderen til hytta, bobilen eller campingvogna.

14. juni 2024

For å kunne se Altibox på nettbrett, mobil, Apple TV eller Chromecast må du laste ned appen fra App Store eller Google Play. Hvis du er tilkoblet hjemmenettet kobles du til automatisk, hvis ikke logger du inn med brukernavn og passord i appen.

Har du ikke Altibox-appen? Last den ned her >

Velg mellom massevis av innhold

Når du er logget inn i Altibox-appen har du tilgang til både direkte-tv, programarkiv og strømmetjenester, samt leie- og kjøpefilmer (innenfor EU). I appen kan du ta opptak av favorittprogrammene dine og bruke programarkivet for å se allerede sendte programmer, opptil syv dager tilbake i tid. På Mine sider kan du flytte poengene dine til en ny strømmetjeneste eller bytte kanaler om du ønsker å se noe annet i ferien.

Dersom du skal et sted som ikke har dekning, kan du laste ned favorittseriene før du reiser.

På Mine sider finner du enkelt oversikt over innholdet ditt.

Se alt innholdet du kan velge

Ta med dekoderen til hytta eller campingvogna

Et annet alternativ om du skal til hytta eller campingvogna er å ta med Modell A-dekoderen din. Logg på det trådløse nettverket der du er, eller bruk kabel om du har det tilgjengelig. Da får du akkurat de samme kanalene og strømmetjenestene som hjemme.

Slik kobler du Altibox Modell A utenfor hjemmet

PS: Hvis du allerede har et tv-produkt fra Altibox på hytta, så bør du ikke ta med deg dekoder hjemmefra og koble på hytta, den vil da overføres til hytteabonnementet ditt.

Har du lastet ned appen?

Med Altibox TV følger også en app for mobil eller nettbrett. Appen byr på stor fleksibilitet – med både muligheter for opptak og nedlasting av innhold.

Se etter dette app-ikonet:

app